Hier vind je hoge resolutie foto’s en filmpjes die je kunt gebruiken voor promotie van Jack Your Sound.

Foto's

Promo 1
Michiel BarGoed
IMG_0337
Michiel en Hans BarGoed
IMG_0257
signal-2023-08-14-201145_002
IMG_0264
signal-2023-08-14-201401_002

Promovideo

Bio

Jack Your Sound is een feestje. Altijd.

Jack Your Sound is de nieuwe sax+dj act die perfect op elkaar is ingespeeld. De nummers die ze brengen sluiten naadloos op elkaar aan waarbij saxofonist en DJ precies weten wat ze aan elkaar hebben. Daardoor krijg je een live interactieve show waar je niet bij stil kan blijven.staan.

Zomer 2022 kwamen Hans en Michiel op het idee hun regelmatige samenwerking in een ander en vooral intensiever vat te gieten. Dit was het startsein van Jack Your Sound!

Hans, a.k.a. DJ Sephyr, neemt je mee op een muzikale rollercoaster langs heerlijk toegankelijke pop, nu-disco, house en de betere tracks uit de jaren 80 en 90. Stil blijven staan is onmogelijk, summer vibes onvermijdelijk. Michiel laat je zien en vooral horen waar de originele artiesten destijds gewoon zijn vergeten om die saxofoon er in te mixen, jij hoort hem live!

DJ Sephyr en Michiel Meijers hebben hun strepen verdiend op veel events en trendy places-to-be, zoals Paradiso, Melkweg, Citylife, Mia’s, Sydney, Absinthbar, Fletcher Hotel Amsterdam, lounge bars en strandpaviljoens door heel Nederland (en soms daarbuiten).